Együtt játszani, babázni jó!

Ha egy kislány számára keresünk ajándékot, egyből a baba jut eszünkbe. Nem véletlenül, hiszen a babázás a kislányok univerzális nyelve, mindegy hol és hogyan élnek, a babát megtaláljuk a játékaik között valamilyen formában. A babázás fejleszti

  • a kislányok finommotorikus készségeit, gondoljunk csak az apró ruhadarabok le- és feladására, vagy a haj fésülésére, arról már nem is beszélek, ha esetleg gomb, cipzár is található a ruhán.
  • a nyelvi készségeket, hiszen már 3-4 éves kortól kezdve babázás közben megszemélyesítik a babákat, akik kommunikálnak egymással. A fantáziájuk fejlődésével a szókincsük is bővül.
  • az empátiát és a gondoskodás képességét. A babázáson keresztül gyakorolják és tanulják meg az anyukájuktól ellesett viselkedési formákat.
  • Segít feldolgozni a körülöttük lévő világot. Mert a játékba beleviszik saját kis érzelmi világukat. Minden anyukának ajánlanám, hogy ha nem is babázik a kislányával, akkor néha figyelje azokat a párbeszédeket, amiket játszik a babáival. Nagyon sok olyan dolgot akaratlanul is "elárulnak", amit egyébként nem mondanának el.

 

 

Egy igényesen megvarrt, szépen kidolgozott babaruha pedig vizuálisan is nevel. A babák öltöztetésén keresztül megtaníthatjuk lányainkat a harmónikus színválasztásra, a finom anyagokra. Ebben kívántam az anyukák segítségére lenni az elmúlt pár évben vidám, színes babaruháimmal.

Sajnos az olcsó, kínai tömegtermékekkel nem tudtak az igényes babaruháim versenyezni, így leálltam a varrásukkal. Viszont mivel nagyon a szívemhez nőttek, ezért a megmaradt készletet szívesen felajánlom Nektek. Nagyon fáj a szívem, hogy egy dobozban állnak a szekrényben.

Babaruháim anyaga: 100%, többnyire amerikai designer pamutvászon, melyet szaténszalagokkal, virágokkal, csipkékkel díszítettem. Hátul mindegyik ruha tépőzárral záródik. A vállal babaruhák saját tervezésűek, felső részük bélelt. A varrott darabok mellett kézzel kötött darabokat is találsz (pl. stóla, kisbunda, gombolós kardigán), melyek mind a saját kétkezi munkám eredménye. Most már azt is elárulhatom, hogy egy kis kardigánban 5 órányi munka van benne. :-)

Nézz körül a Galériában, és válaszd ki a Neked tetsző babaruhákat az eredeti áruknál lényegesen kedvezőbb áron!