3+1 könnyen megvarrható ajándék húsvétra | baniko műhelye

3+1 könnyen megvarrható ajándék húsvétra

Ha szeretsz varrni és szeretnéd gyermeked meglepni egy saját magad által varrt különleges ajándékkal, akkor az alábbi ötletek tetszeni fognak Neked! Rögtön kezdjük is a sort egy egyszerű húsvéti nyuszival, amit elkészíthetsz filcből vagy valamilyen szép textilből is. Én annyit változtatnék a varráson, hogy a fület nem utólag varrnám hozzá a nyuszihoz, hanem belevarrnám egyből az oldalvonalba.

Varrott nyuzsi

Forrás: https://www.livemaster.ru/topic/644145-delaem-pashalnyh-zajchikov

Ha egy kicsit komolyabb, de mégis gyorsan elkészíthető pihe-puha, vidám plüssnyuszit szeretnél neki varrni, akkor válaszd Csináld magad szabásmintáim közül Drazsét a nyuszit. Kezdők is bátran bevállalhatják! A szabásminta mellé kapsz egy képes lépésről lépésre útmutatót is az elkészítéséhez.

DIY Drazsé a plüssnyuszi

Forrás: https://www.baniko.hu/csinald-magad-diy/csinald-magad-szabasmintak/drazse-a-plussnyuszi-szabasminta

A fenti szabásminta megvásárlásához regisztrálnod kell a webshopban, mivel fizetés után a saját fiókodból tudod letölteni a szabásmintát.

A nyuszik után jöhetnek a tyúkocskák. Irtó cukik ezek a sárga pöttyös anyagból megvarrt pipik! Én valószínűleg akasztót is varrnék rá, és a tojásfámon landolna. :-)

Forrás: http://www.craftpassion.com/wp-content/uploads/2017/01/sew-chicken-13.jpg

Ha pedig szeretnél valami extra csomagolást az apró csokiknak, drazséknak, akkor ajánlom az alábbi répazsákot, mely igazán különleges és mutatós csomagolási mód.

Forrás: http://www.makeit-loveit.com/2017/03/sew-carrot-treat-bag-easter.html

Örömmel és mosollyal teli húsvéti készülődést kívánok!

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: