5 szuper kézműves mikulászsák, amibe elrejtheted gyermeked ajándékát | baniko műhelye

5 szuper kézműves mikulászsák, amibe elrejtheted gyermeked ajándékát

Lassan közeledik a gyerekek körében egyik legnépszerűbb, és várva várt hónapunk a december. Ilyenkor nem csak a Jézuska/Angyalka hoz nekik ajándékot, hanem még előtte a Mikulás is ellátogat hozzájuk. Sőt! Vannak olyanok, mint a lányom is, akik ebben a hónapban ünneplik a születésnapjukat is.

Az ünnepek közeledtével egyre inkább gyerekeink kerülnek a középpontba: az év vége felé közeledve azon törjük a fejünket, hogy milyen ajándékok kerüljenek a fa alá, mi kerüljön a mikuláscsomagba vagy mit adjuk a szülinapjára? Mert lássuk be, minden gyerek szeret ajándékot kapni, és számunkra a gyermekünk öröme a legnagyobb kincs.

Mikulás közeledtével egyre több szülőben fogalmazódik meg egy másik kérdés is azon túl, hogy mi kerüljön a csomagba. Tételezzük fel, hogy mindent beszereztünk, amit a csizmákba és az ablakba szánunk. De mibe csomagoljunk? Műanyag zacskóba, ami olcsó, de unalmas, ráadásul környezetszennyező és ronda is vagy egyedi - akár névre szóló - kézműves mikulászsákba, ami tartós és gyönyörű, évről évre felhasználható, de drágább, mint a hagyományos celofántasak? Kézművesként én egyértelműen ez utóbbira szavazok, így összeszedtem neked pár kézműves anyukatársam termékeit, melyeket nagy szeretettel ajánlok. Nem mellesleg, ha ilyen zsákot vásárolsz, azzal egy magyar kézműves anyukát is támogatsz a vállalkozásában, és hidd el nagyon fog örülni neki. :-)

1. Zsákom

A Zsákom megálmodójával Orsival egy szeptemberi katalógusfotózáson találkoztam. 2:1-ben játszószőnyegeket készít, amik egyben játéktárolóként is funkcionálnak. Most pedig nagyon cuki pompomos vászonzsákokat kínál.

Zsák mérete: kb. 20x30 cm

2. Emkeszerkók

Emkeszerkóknál nem csak gyerekek részére találsz számos cukibbnál cukibb névre szóló, egyedi mikulászsákot, hanem akár az egész családnak is bevásárolhatsz. Magadnak vagy párodnak, kedvesednek is. Nagyobb kivitelben (49x75 cm) akár a fenyőfa alá is teheted ebben az ajándékokat.

Zsákok mérete: 25x30 cm

3. Bogbag

Bogbagnél szintén egyedi, biopamutból készült piros vagy krémszínű zsákokat találsz, amire nevet is kérhetsz. Ráadásul, ha nem jó a zsák mérete, egyedi méretet is rendelhetsz. Bogi egyébként könyezettudatos és egyedi, névreszóló filc- és biopamut-termékeket készít.

Zsák mérete: 16x29 cm

 

4. The Sorting Bag

Iringó azért hozta létre The Sorting Bags néven működő vállalkozását, hogy a háztartásunkban lévő szemetet csökkentsünk, ezáltal élhetőbbé tegyük bolygónkat. Ebben a szellemben készíti és ajánlja többféle funkciójú vászonzsákjait, többek között ezt a piros minimál Mikulászsákot is.

Zsák mérete: 12x25 cm

5. Harmony Stúdió

A Harmony Stúdióban öko-tex karácsonyi mintás pamutvászonból készült, színes, applikált, akár névre szóló mikulászsákokat találsz.

Zsák mérete: 20x30 cm

 

Bízom benne, hogy a fenti összeállításban Te is megtalálod magadnak azt a mikulászsákot, amibe idén elrejtheted gyermeked ajándékát. További információkért kattints a képekre vagy a cég nevére. És ha nincs még ötleted, hogy milyen ajándékok kerüljenek a zsákba, arra is adok hamarosan tippeket!

Addig is örömmel és mosollyal teli ünnepi készülődést kívánok!

 

 

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: