Adventi készülődés | Bakonyi Anikó | baniko műhelye

3+1 adventi naptár ötlet vállalkozó anyukáktól

Idén december 2-án kezdődik az adventi időszak, ekkor gyújtjuk meg az adventi koszorún az első gyertyát. A karácsonyig hátralévő 4 hét a várakozás, az ünnepre való készülődés ideje. Sokaknál azonban talán az év legstresszesebb időszaka ez. Engedj meg magadnak egy kis pihenést, lelki feltöltődést. Nem baj, ha nincs ötfogásos menü; ha nem csillog-villog a lakás. Egy vidám, derűs anyukának minden családtag jobban örül, és még Te is jobban fogod érezni magad a bőrödben. A külsőségek helyett inkább koncentrálj a közös élményekre, mert öregkorodban nem arra fogsz emlékezni, hogy milyen tiszta volt a lakás, ház, hanem, hogy milyen díszeket készítettetek közösen a gyermekeddel, hogy a mézeskalácssütés közben mit rontottatok el, hogyan égettétek el stb.

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: