Adventi készülődés - adventi naptárak papírból | baniko műhelye

Adventi készülődés - adventi naptárak papírból

Egy korábbi bejegyzésemben már bemutattam az egyik legegyszerűbb adventi naptár készítési módot gyufásdobozokból, ma papírból készült adventi naptárakat szeretnék bemutatni Nektek. Vajon kik azok, akik a leginkább várják a karácsonyt? Hát persze, hogy a gyerekek. Ezért vonjuk be őket is a naptár készítésébe.

Adventi naptár papírból

Azoknak ajánlom ezt a nagyon egyszerű borítékos adventi naptár girlandot, akik kifutnak az időből, s későn kapnak észbe. 1-2 óra alatt simán összehozható. A borítékokat csak be kell számozni, s máris lehet őket csipeszelni a girlandra. Ha van még egy kis időnk, akkor színes borítékokat is felhasználhatunk a girlandhoz.

Forrás

Forrás

Egyszerű papírkúpokból is készülhet adventi naptár. Ezt is csak számozni kell, s esetleg a fát feldíszíthetik a gyerekek filctollal, hőre puffadó vagy csillámos filctollal, színes dekorgumival. De akár flittereket és gyöngyöket is ragaszthatunk rá. S vajon hol bújtak el az ajándékok vagy a csokik? Hát persze, hogy a kúpok alatt.

Adventi naptár papírból

Forrás

Papírból készült adventi naptár

Forrás

Megfordíthatjuk a gúlánkat, s akkor tölcsér formájú adventi naptár girlandot is készíthetünk.

Adventi naptár papírból

Forrás

 Még egy utolsó papírból készült naptárat szeretnék mutatni Nektek. A sablont le is lehet tölteni a forrásoldalról. Mikuláscsizmák papírból trükkös megoldással. Nekem ez a kedvencem. Egyszerű, de nagyszerű!

Papírból készült adventi naptár

Forrás

Ugye milyen sok lehetőség van adventi naptár készítésére? És még nincs vége. Legközelebb a filcből készült naptárakat mutatom be.

 

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: