Adventi készülődés - filc adventi naptárak | baniko műhelye

Adventi készülődés - filc adventi naptárak

 

Láttuk már milyen klassz adventi naptárt lehet készíteni gyufásdobozból, ill. papírból. Ma viszont filcből készült naptárakat szeretnék mutatni nektek, melyek a papírból készülteknél tartósabbak, s akár évekig újra és újra felhasználhatók. Persze egy kicsivel több időt vesz igénybe az elkészítésük, de megéri.Elsőként egy olyan egyszerű kis minitáskákat mutatok be, amit akár nagyobb gyerekek is meg tudnak csinálni. Csak filc, színes hímzőfonal, szép szalag, ill. színes gomb szükséges hozzá.  A képekre kattintva az elkészítésüket is nyomon követhetitek.

Filc adventi naptár

Forrás

Kesztyűkbe is tehetjük a csokit vagy az apróságokat egy girlandra felfűzve.

Forrás

Szabi meglátta ezt a képet szerkesztés közben, s Neki is kellett készítenem egyet. Íme ilyen lett a mi fehér-világoskék hópelyhes kesztyűnk.

Nem csak papírból, hanem filcből is készíthetünk tölcséreket. Díszíthetjük különféle karácsonyi motívumokkal.

Forrás

Ez a Mikulás sapka és fenyőfa is jópofa ötlet. Minden nap meg lehet nézni, mi van elrejtve alá.

Forrás

Ti eldöntöttétek már milyen anyagból készül az idei adventi naptáratok? Ha még nem, akkor tartsatok velem legközelebb is, amikor mézeskalács adventi naptárt hozok Nektek.

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: