Adventi készülődés - horgolt naptárak | baniko műhelye

Adventi készülődés - horgolt naptárak

Adventi naptáras sorozatom végére értem ma. Különlegességként bemutatok még pár horgolt és kötött adventi naptárat azon anyukák kedvéért, akik rajonganak a kötésért-horgolásért. Horgolt (vagy akár kötött) kis zoknicskákba is rejthetjük az ajándékokat. Nekem annál jobban tetszenek, minél színesebbek. Horgolhatunk ház formájú naptárt is a szokásos zsebekkel. De köthetünk nagyon egyszerű kis szütyőket is, amiket aztán füzérré fűzhetünk. :-) Kötött kesztyűkből is készíthetünk felfűzhető adventi naptárat. Ez is annál szebb, minél több színű fonalat használunk fel. Ugye milyen sokféle módon készíthetünk adventi naptárt? Én csak egy kis ízelítőt szerettem volna adni ihletként a kínálatból. A döntés (és kivitelezés) már rajtatok múlik. Hajrá, mert most vasárnap, december 2-án kezdődik az Advent, mely egészen karácsonyig tart.

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: