Adventi koszorú 2013 | baniko műhelye

Adventi koszorú 2013

Idén nem készítettem külön adventi koszorút, mert az iskolai közös karácsonyi készülődés része volt, hogy minden gyerek készített egy-egy sajátot. A szülők közösen beszerezték a virágpiacról az alapokat, fenyőágakat, díszítőelemeket (pl. fahéj, csipkebogyó, toboz, dió, mogyoró, zuzmós ág stb.) és a gyertyákat. Lehetett választani a klasszikus rózsaszín-lila vagy éppen a zöld, fehér, piros, bordó gyertya közül. Szabi választása a pirosra esett.

adventi-keszulodes-2013 Készül a koszorú fenyőborítása

 

Szabi koszoruja Kész a koszorú

 

adventi-koszorunk-2013A fotókért ismételten köszönet Szabi osztályfőnökének, Judit néninek.

Mindenkinek nagyon boldog, nyugodt karácsonyi készülődést kívánok!

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: