Álarc | Bakonyi Anikó | baniko műhelye

Egy zümmögő varrógép meséi - Krisztián és a beteljesült álom

Új sorozat indul a blogon, melynek címe - Egy zümmögő varrógép meséi. Ebben a sorozatban szeretném nektek bemutatni néhány kedves vásárlómat, akik elmesélik, hogy miben, milyen probléma megoldásában tudtam a segítségükre lenni az én kedves, halk hangon zümmögő Elna varrógépemmel. Mivel lassan a farsangi időszak végére érünk, ami valljuk be idén elég hosszúra sikerült, és most hétvégén lesz a híres Velencei Karnevál is, ezért én is egy egyedi farsangi kéréssel indítom a sorozatot. Mini interjúm első alanya Timi volt, aki elsős nagyfiának, Krisztiánnak egy egyedi leopárd álarcot szeretett volna rendelni.

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: