Anyagok | Bakonyi Anikó | baniko műhelye

Olvadozik a szívem

No csak képletesen. Az előbb hozta a futár a legújabb anyagrendelésemet. Egyszerűen meseszépek, lélegzetelállítóak! Legszívesebben nekiállnék, s mindegyikből varrnék egy babaruhát. De most sajnos nem tehetem, majd a vizsga után. Szóval épp dolgoztam a lap-top előtt, mikor egy furgon ajtajának a becsapódását hallottam. Rohantam az ablakhoz, s láttam, hogy annak a futárcégnek az autója állt meg a ház előtt, aki az anyagjaimat is szállítja. Olyan izgatott lettem, mint egy kisgyerek, mikor ajándékot kap.  

Újabb gyönyörűségek

Ma délelőtt kaptam egy sms-t, hogy megérkeztek a várva várt anyagjaim Évitől. Kedd este rendeltem, s ma délelőtt már a Postán várták, hogy értük menjek. :-) Ezúton is köszönöm Évinek a gyorsaságot. Az újonnan rendelt Riley Blake anyagok pedig meseszépek, együtt meg különösen jól mutatnak.

Bécsből hoztam...

Nemrég jöttünk haza egy 4 napos bécsi vakációból, ami nagyon jól sikerült. A gyerekek meglepő módon jól bírták az egész napos mászkálást, s mindent sikerült megnéznünk, amit itthon elterveztünk - persze igyekeztünk úgy összeállítani a látnivalókat, hogy elég vonzóak legyenek a gyerekeknek, de azért mi se unatkozzunk.

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: