Anyák napi versek | baniko műhelye

Anyák napi versek

Összegyűjtöttem pár anyák napi verset. Fogadjátok szeretettel!

Osvát Erzsébet: Meséltél és meséltél

Velem voltál örömömben, velem voltál bajban, velem voltál, ha sírtam, velem, ha kacagtam. Meséltél és meséltél igazakat, szépet, kívántam, hogy a meséd sose érjen véget. Mit adtam én cserébe? Te azt sose kérted, de talán a két szemem elárulta néked.

Donászi Magda: Anyák napján

Tavaszodik, kis kertemben kinyílik a tulipán. Ragyognak a harmatcseppek anyák napja hajnalán. Kinyílott a bazsarózsa, kék nefelejcs, tulipán, neked adom anyák napján, édes-kedves anyukám.

Orgona ága…

Orgona ága, barackfa virága Öltözzetek új ruhába, Anyák napja hajnalára Illatosan. Zúgja az erdő, susogja a szellő Üzenik az ágak lombok: Légy Te mindig nagyon boldog Édesanyám!

Kőhalmi Erzsébet: Anyák napjára

Rajzoltam egy kicsi szívre Sok színes virágot. Édesanyám, anyák napján Minden jót kívánok! Szeretném, ha mindig Mindig csak nevetnél, Szeretném, ha mindig Mindig velem lennél!

Mészáros Piroska: Köszöntő

Anyukám jó reggelt, így köszönt a lányod, Nyílnak már a réten tarkaszín virágok. Úgy ver most a kis szívem, kalimpál, mint motor, Kislányod helyett beszéljen a csokor. Árkon át futottam, néked hogy kinyíltan Anyák ünnepére köszöntőül hozzam. S hogy a nagymamákról, dédnagymamákról se feledkezzünk meg:

Donászy Magda: Nagyanyónak

Édes-kedves Nagyanyókám! Anyák napja van ma. Olyan jó, hogy anyukámnak is van Édesanyja. Reggel mikor felébredtem, az jutott eszembe: Anyák napján legyen virág mind a két kezembe! Egyik csokrot neked szedtem odakünn a réten. Te is sokat fáradoztál évek óta értem. Kimostad a ruhácskámat, fésülted a hajamat, Jóságodat felsorolni kevés lenne ez a nap. Köszönöm, hogy olyan sokat fáradoztál értem, és hogy az én anyukámat felnevelted nékem

Iványi Mária: Nagyanyónak

Halkan, puhán Szirom pereg Simogatja Öreg kezed. Piros szegfű Halvány rózsa Téged köszönt Nagyanyóka.

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: