Apró ötlet: szoknyaaljból sál | baniko műhelye

Apró ötlet: szoknyaaljból sál

Tegnap vettem egy korallszínű, könnyű nyári, hosszú szoknyát. Egyrészt, mert hosszú szoknyám még nem volt, s másokon mindig tetszett; másrészt, mert a kedvenc színeim szerepeltek rajta; harmadrészt ment a szandimhoz. Beleszerettem elsőre. :-)) Már a boltban láttam, hogy így nagyon hosszú, folyton csak rálépnék. Este le is vágtam belőle 10 cm-t. Első gondolatom az volt, hogy félreteszem a levágott anyagot babaruhának, de aztán úgy döntöttem, hogy kiválóan alkalmas egy könnyű kis sálnak. Így beszegtem a vágott oldalát, s az egyik rövidebb oldalán kibontottam, s ott is eldolgoztam. Csősálként sem nézett ki rosszul, de talán megkötősként többféleképpen lehet majd hordani. :-)) Használjátok Ti is bátran az ötletet, csak arra figyeljetek, hogy könnyű, finom anyagnál alkalmazzátok a fent leírtakat. Merev anyagból nem lenne kényelmes a sál. :-)) Szoknyaaljból sál Szett a sálhoz    

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: