Barbie fürdőkád | baniko műhelye

Barbie fürdőkád

A minap az Auchanban jártunk, s mit gondoltok, mi jött velünk szembe a polcokon?  A Barbie fürdőkádunk, csak más színben. Történt ugyanis, hogy tavaly kaptam a  barátnőmtől ajándékba egy fürdőkészletet, ami egy tusfürdőt, testápolót, fürdőgolyót tartalmazott egy kék, műanyag kádba, celofánba becsomagolva. Már első látásra beleszerettem, mert egyből a Bogi jutott eszembe, hogy milyen jó, a babájának lesz egy fürdőkádja (szakmai ártalom). Persze a belevalóknak is örültem, mert ki ne szeretné magát kicsit kényeztetni fürdés közben. Ha Ti is szeretnétek egy ilyen műanyag kádat, nézzetek körül a fent nevezett áruházban, karácsonyig még biztos megtaláljátok ezeket az ajándékcsomagokat. Duplán jól jártok: a lányok kapnak egy kádat, s a belevalóval kényeztethetitek magatokat vagy továbbajándékozhatjátok.

barbi-furdokadS ha szeretnétek köntöst és törülközőt Barbie-nak, nézzetek szét nálam ITT.

   

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: