Barbie is nyaralni megy... | baniko műhelye

Barbie is nyaralni megy...

Hétvégére kánikulát ígérnek 30-35 fokkal. Így pár napra leruccanunk a Balcsira, s természetesen Barbie sem maradhat itthon. Legalább öten jönnek velünk nyaralni - persze, ha engedem, akkor az egész babafamília is jönne. A "bőröndbe" nemcsak a nyár elengedhetetlen kellékei (fürdőruha, törülköző, köntös, strandruha) kerültek, hanem úgy láttam bálba is készülnek a lányok (igaz ugyan, hogy az Anna-bál csak a jövő hét végén lesz), mert legalább 10 hosszú, báli ruha is bekerült a táskába. :-) Ja és a kalapról se feledkezzünk meg (fotót sajna még nem tudok mutatni). Barbie fürdőruhaBarbie köntösBarbie strandruhaBarbie báli ruhaKellemes pihenést kívánok! Ha még nem iratkoztál fel hírlevelemre, itt megteheted: button  

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: