Barbie ruhák tárolása | baniko műhelye

Barbie ruhák tárolása

Téged is fogadott már ilyen látvány a gyerekszobába belépve, mikor lányod babázik? Engem rendszeresen: vagy babaruhák vannak szanaszét szórva vagy legók.

Kislány babázikForrás

Mivel hétfőn kezdődik a suli, s Szabi vadiúj íróasztala alig látszott ki a sok játék közül, s ez alól a szoba többi része sem volt kivétel, ezért rendet raktam a gyerekszobában. A legnehezebb feladat Bogi kedvenceinek (Barbie és minden nemű és méretű lovacska) rendbetétele volt. Ő ugyanis úgy játszik, hogy mindent kiborít a földre, ilyenkor be se lehet jutni a szobába, s aztán ömlesztve pakolja el őket - ha elpakolja egyáltalán. (Hasonló a helyzet, ha Szabi legózik.) Első körben szétválogattam a babákat, a lovakat, a különböző típusú babaruhákat (Barbie, Götz, Évi Love), egyéb lányos kiegészítőket, s póni kellékeket (koronákat, hajkeféket stb.). Majd a Barbie ruhákat is fajtánként különválogattam, s a meglévő cipőket is párosítottam. (Természetesen 1-2 darabnak nem került elő a párja.) Ez utóbbiakkal, mármint a cipőkkel könnyű dolgom volt, mert beletettem egy műanyag, lovas - milyen más lehetne, ha nem Barbie-s - uzsonnás dobozba. A cipőmennyiséget elnézve, hamarosan ezt is kinövik a Barbie-k. Barbie-cipodoboz2 Barbie-cipodobozA Barbie babákat és a ruhákat most már 2 külön dobozba kellett raknom, mert nem fértek meg egymás mellett. A fajtánként szétválogatott Barbie babaruhákat pedig beletettem szépen elrendezve egy IKEA-s átlátszó dobozba, ami passzol a polcunkhoz. Igazából az lenne a jó, ha a doboznak további rekeszei lennének, ezáltal a különböző ruha típusokat is el lehetne különíteni. Természetesen a doboznak teteje is van, hogy ne porosodjanak a ruhák. Barbie-ruhak-tarolasa-by-banikoSok reményt nem fűzök hozzá, hogy hosszú távon rend is marad a dobozban. Szerintem Bogi nem hazudtolja meg magát, s holnap már újra úgy játszik, hogy kiborítja az összes babát, ruhát és cipőt...

Te hogy tárolod kislányod Barbie babáit és ruháit? Írd meg kommentben Neked milyen módszer vált be a tárolásra.

 

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: