Békás, hímzett párna | baniko műhelye

Békás, hímzett párna

Talán az első bejegyzésemben ígértem, hogy néha bemutatok egy-egy általam régebben készített alkotást is. Ezeket pár éve ismerősöknek, barátoknak készítettem neves alkalmakra (pl. születésnapra). Első ízben egy békás párnát hoztam Nektek. Ezt Bogicának varrtam. Akkoriban még több szabadidőm volt, mint mostanában, s a varrás mellett nagy kedvenc volt a keresztszemes hímzés. Rengeteget hímeztem esténként tévézés közben, mikor Szabi már aludt. Még ma is nagyon sok keresztszemes mintám van, köztük rengeteg gyerek motívum. Ha jól emlékszem ez egy spanyol keresztszemes újságból való. (Akkoriban nem anyagokat gyűjtögettem, hanem hímzőfonalakat, így szép kis gyűjteményem van.) Már akkor is egyedi, saját készítésű dolgokkal szerettem volna berendezni, dekorálni a gyerekek szobáját. Aztán sajnos csak 1-1 dolog valósult meg, mert mindig volt egy "ha". Például, ha majd végleges helyükre kerülnek a bútorok, ha majd megvesszük az új szekrénysort stb. És sorolhatnám tovább. Ugye ismerős? Így az eltervezett falvédőből, játéktárolóból, rácsvédőből nem lett semmi. Csak ez a párna maradt, amit még mindig nagyon szeretek.

 

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: