Boginak hímeztem... | baniko műhelye

Boginak hímeztem...

Pár évvel ezelőtt nagy "divat" volt nálam a keresztszemes hímzés. Mindenféle gyerekholmikat (pl. takarót, magasságmérőt, párnákat stb.) hímeztem. A mintákat többnyire a Baby Labores de Ana spanyol nyelvű keresztszemes magazinból vettem. Érdemes belelapozni az újságba, rengeteg inspirációra lehet szert tenni. A mostani júliusi számban a baglyok és a nyuszik nagyon tetszenek, de sajna a gyerekek már kinőttek belőle. Mint ahogy ebből az "ezer éve" Boginak hímzett cuki kis csigából is. Sajna soha nem készült el a falvédő, amire szántam. Így most törhetem a fejem, mi legyen a sorsa. Talán, ha egyszer a családba születik egy kislány, akkor a Boglárka név helyett belehímzem az ő nevét, s készítek belőle párnát. :-)) Ha Nektek is van befejezetlen munkátok, ne halogassátok,  fejezzétek be, mert Ti is így jártok. Átnövik a gyerekek.

Csigás keresztszemes hímzés

Én még mind a mai napig imádom ezt a színes, vidám mintát! :-))

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: