BÚÉK minden kedves Olvasómnak, Követőmnek! | baniko műhelye

BÚÉK minden kedves Olvasómnak, Követőmnek!

Remélem mindenki fitt és üde, a gyerekek pedig élvezik a tegnap megérkezett havazást is. :-) Az évet szokás szerint rendrakással és tervezéssel kezdem. De amíg én a háttérben munkálkodom, addig is megmutatom Nektek a legújabb szerelmemet: a csatos tárcákat. Mérettől függően sok mindenre lehet használni őket: lehet benne sminket tárolni, pénzt vagy éppen egészségügyi termékeket is. Ki-ki ízlésének megfelelően eldöntheti, hogy milyen funkciót társít hozzá. 

Azt tudjátok már rólam, hogy nagyon szeretem a személyre szóló, stílusos ajándékokat. Ez nem maradhatott el az idei karácsony alkalmával sem. Több személyt is megleptem idén csatos pénztárcával, de sajnos csak párról készült fotó - egyszerűen a nagy rohanásban elfelejtettem lefotózni őket. Amúgy is felújításra szorul a fotódobozom. Szabi tanítónénijei kaptak először ilyen pénztárcákat, szerelem volt első látásra. Imádok ezekkel a gyönyörű amerikai designer anyagokkal dolgozni. Még azon is gondolkodom, hogy tökéletesítem tudásom, s elmegyek egy workshopra, ahol megnézem, hogy kell még szebben felvarrni a tárcakeretet.

És íme pár általam készített csatos tárca, amit le is fotóztam. A fotók minőségéért elnézést, sokszor mobillal készítettem, csak, hogy nekem is megmaradjon valami emlék. :-)

Majdnem kész csatos tárcák

A végeredményt sajnos már csak a romantikus tárcán tudom megmutatni. Nem tudom mennyire látjátok, de a tárca krém és barna színe nagyon jól harmonizál az antik hatású kerettel, ráadásul a krém anyagban a függőleges csíkok arany csillogásúak, a zöld gomb pedig remek kiegészítője a tárcának.

Csatos tárca romantikusoknak

És íme egy fiatalos tárca, amit Tamás lányának Tamusnak készítettem névnapi ajándék gyanánt. Színe szürke-fekete, mert ebben a korban a lányok öltözéke besötétedik, aztán majd anyukaként újra kiszínesedik. :-) De hogy azért ne legyen annyira gyászos, egy kis téglavörös masnival és béléssel dobtam fel a tárcát. Ja és persze pöttyös, mert mindketten imádjuk a pöttyöket. :-)

Csatos tárca fiataloknak by baniko

Csatos tárca fiataloknak1 by baniko

Te mit tartanál egy ilyen tárcában? Körülbelül 9-10 cm a szélessége.

Ha pedig Te is szeretnél egyet, ne habozz írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.

Örömmel és mosollyal teli alkotást kívánok!

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: