Csajos, csillagos táska szülinapra | baniko műhelye

Csajos, csillagos táska szülinapra

"Itt van az ősz, itt van újra"... Becsöngettek. Gyerekek oviban, suliban,  így újra több időt tölthetek a varrógép előtt. (Ez az oka annak, hogy mostanában kevesebbet írtam.) Az ősszel együtt nálunk megkezdődött a szülinapi szezon is, az összes családi ünnep szeptember és május közé esik, akár havonta kettő is. Emellé társulnak még az ovis, iskolás szülinapi meghívások is (amik előre nem kalkulálhatók). Ebben a hónapban már a 4. szülinapnál járunk. :-)) Aki ismer, tudja, hogy szeretek egyedi ajándékot készíteni, adni az ünnepeltnek. Ez most is így történt. Szabi egy kislány osztálytársa szülinapjára kapott meghívót, s mi mást varrhatnék egy kis-nagylánynak, pláne, ha még a rózsaszínt is szereti, mint egy csajos, csillagos válltáskát. Mivel bármilyen alkotófolyamatban - anyagtól függetlenül - a tervezés a legidőigényesebb feladat, ezért elővettem a számítógépen tárolt inspirációk mappámat, s körülnéztem benne, milyen egyszerű, s viszonylag rövid időn belül elkészíthető táskát találok. Így esett a választásom erre a nagyon helyes parti táskára: Moda lánykatáska A táska szabásmintáját és varrási útmutatóját a képre kattintva tudjátok megnyitni. A szabásminta a bejegyzés végén, az utolsó kép alatt található printer friendy version feliratra kattinva érhető el. Miután megvolt a szabásminta, s kitaláltam mekkora méretű táskát szeretnék, jöhetett az anyagválasztás. Egy Bécsben vásárolt igazi csajos anyagra esett a választásom. (Ha még nem olvastál volna a bécsi anyagvásárlásomról, itt megteheted.) És íme ilyen lett Dóri szülinapi csajos táskája. Én sajnos nem leszek ott a szülinapon, de majd igyekszem Dóri anyukáját kifaggatni a buli után. Csajszis csillagos táska   Csajszis csillagos táska A béléséhez pedig színben harmonizáló rózsaszín-fehér pöttyös anyagot választottam. Csajszis csillagos táska pöttyös bélésselHa kedvet kaptál hozzá, a varrási útmutatót követve könnyen elkészítheted Te is. Jó alkotást kívánok!

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: