Csenge táska | baniko műhelye

Csenge táska

A múlt héten a belvárosban jártam, s kihasználva az alkalmat, benéztem egy-két textilboltba. (Valójában bélésselymet kerestem a most készülő blézeremhez.) Mivel tudtam, hogy vásárolni megyek, ezért a tavalyi Táskafesztiválon varrt "Csenge táskámat" vettem fel, ami jó kis pakolós táska. Nekem már akkor is nagynak számít, ha alig teszek bele valamit (ugyanis én a kis táskákat szeretem), de megtömve sok szép anyaggal, hihetetlenül meg tud "nőni". Szóval bárhová léptem be, mindenhol megdicsértek, hogy milyen jó táskám van. Gondoltam 1 év elteltével Nektek is megmutatom. :-) Egyébként nemrég indult újra a Táskafesztivál a Varróház szervezésében, ahol ugyanazokat a táskákat lehet megvarrni, mint tavaly. Íme a Csenge táskám:

kész Csenge táska Belül narancs színű bélést kapott, ill. egy zsebet is varrtam bele az apróságoknak.

 

 

Megosztás

Hozzászólások (2)

  • anon

    Szia ! Az interneten böngészve találtam rá az oldaladra, ahol beleszerettem az általad varrt Csenge táskába :-) Van esetleg szabásmintád, leírásod a táskáról, amit el tudnál nekem küldeni? Két gyermekes anyukaként most tanulom a varrás csínját-bínját. Segítségedet előre is köszönöm ! Üdvözlettel: Baranyainé T. Mária

    2013.11.18.
  • Baniko képe

    Kedves Mária! Örülök, hogy megtetszett a Csenge táskám. Ahogy a bejegyzésben is említettem, ezt egy online táskavarró fesztivál keretében varrtam, így sajnos a szabásmintája nincs meg. :-( Javaslom nézz szét a www.varrohaz.hu oldalon, rengeteg ötletet találsz varrás témakörében, ill. jó pár táska is van fent. Üdv. Bakonyi Anikó

    2013.11.18.

Oldalak

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: