Dédinek készült anyák napjára | baniko műhelye

Dédinek készült anyák napjára

Ezt a dédinek készítettem anyák napjára, mivel az ország másik végében, egy eldugott kis határ menti faluban lakik, s autó híján nem jutunk le hozzá, csak telefonon tartjuk a kapcsolatot. A gyerekekről néha fotót vagy albumot szoktam küldeni, s rendszeresen beszélnek ők is vele telefonon. A Bogi sokszor szokott énekelni vagy saját szerzeményt előadni neki, s meglepő módon egész sokat meg is ért belőle a mama. Persze régebben még "tolmácsolni" kellett neki, de ahogy egyre nagyobbak a gyerekek, úgy a beszédjüket is jobban érti. Jó múltkor készültek az oviban fotók a gyerekekről, s elfelejtettem elküldeni őket a mamának, így most anyák napján pótolom. Így néz ki a mi anyánk napi Bogis üdvözlőnk. A verset még nem választottam ki, de valószínűleg a kép alá fogom írni. Még egy fiús verziót is kell majd készítenem. Annál pedig megkérem majd Szabit, hogy rajzoljon valamit a dédinek. Ha jól sejtem ez a valami egy vonat lesz. :-) Bogi kepeslap Az elkészítéséhez pedig csak színes papírokra (Aldiban vettem a múltkor), egy jó fotóra, ollóra vagy sniccerre és ragasztóra van szükség. S máris indulhat az alkotás. A képet pedig fotósarokkal lehet rögzíteni, így akár cserélgetni is lehet őket. :-) S íme itt egy 2011-ben készült kép a dédiről és rólunk. :-) dédivel

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: