Egyéb DIY babaházak | baniko műhelye

Egyéb DIY babaházak

Babaházat nem csak polcból lehet készíteni. Igazából attól függ, milyen és mekkora méretű babátok van. Ma szintén saját készítésű (angolul do-it-yourself, azaz DIY) babaházakból válogattam.

1. Készíthettek babaházat óriáspárnából is, mint Cakies

Babaház óriáspárnából

Forrás

 2. ... vagy egy bőröndből is...

Babaház bőröndből

Forrás

 3. de akár textilből is. Ilyen babaházat mi is fogunk készíteni a textiljáték-készítő képzésen. Bár én már megbeszéltem a férjemmel, hogy egy autómosót vagy garázst fogok készíteni Szabinak. Aztán persze lehet, hogy babaházat is Boginak.

Textilbabaház

Forrás

 4. És természetesen kartonból vagy cipősdobozokból is. Ezt inkább irinyó-pirinyó babákhoz ajánlanám.

Babaház kartondobozból

Forrás

babaház papírdobozból

Forrás

Te miből készíted a babaházad? Hogy ne maradj le az ehhez hasonló bejegyzésekről, babázással kapcsolatos cikkekről, no és a legújabb babaruháimról, iratkozz fel itt a hírlevelemre.

 

   

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: