egyedi ajándék | Bakonyi Anikó | baniko műhelye

"De jó lenne egy ilyen lajhár! Annyira bűbájosan édes, annyira szeretem a lajhárokat."

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy szeretek személyre szóló ajándékokat készíteni és vásárolni is, és sokszor kapom meg ismeretlen személyektől, hogy milyen jó nekem, hogy ennyire ismerem az embereket, és milyen könnyen megy az ajándékozás. Pedig azt gondolom, nem ördögtől való félelem ez, csak figyelni kell picit a másikra, és felcsippenteni azokat a morzsákat, amiket elénk szórnak.

Üdvözöllek műhelyemben!

Gyerekeimmel egy képen

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Mézes-Bábos Mesefesztivál, Telezsák kézműves vásár
2018. december 6-7.
Óbuda

Római parti piac
2018. december 8., 8-13 óra
1031 Budapest, Nánási út 47-49.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: