egyedi ajándék | Bakonyi Anikó | baniko műhelye

"De jó lenne egy ilyen lajhár! Annyira bűbájosan édes, annyira szeretem a lajhárokat."

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy szeretek személyre szóló ajándékokat készíteni és vásárolni is, és sokszor kapom meg ismeretlen személyektől, hogy milyen jó nekem, hogy ennyire ismerem az embereket, és milyen könnyen megy az ajándékozás. Pedig azt gondolom, nem ördögtől való félelem ez, csak figyelni kell picit a másikra, és felcsippenteni azokat a morzsákat, amiket elénk szórnak.

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: