Első médiaszereplésem: Család-barát Magazinban vendégeskedtem | baniko műhelye

Első médiaszereplésem: Család-barát Magazinban vendégeskedtem

Ma délelőtt a Család-barát Magazin Kreatív sarkában vendégeskedtem. Történt ugyanis, hogy február végén, március elején felhívott Anna a magazintól, hogy nyakkendő-varrás témában keresnek valakit, aki a stúdióban nyakkendőt varrna. Mondtam, hogy sajnos rossz ajtón kopogtat, mert én bizony nem ezzel foglalkozom. Van ugyan egy blogbejegyzésem e témában, mivel a fiamnak 2015-ben varrtam egy nyakkendőt, de nem ez a fő profilom. Végül beszélgetésbe kezdtünk arról, hogy én ténylegesen mivel is foglalkozom. Így jutottunk el a mai adásig, mert havonta egyszer hívnak meg textiljáték készítőt a stúdióba.

Éppen Egerben töltöttük a Húsvétot, és már hazafelé tartottunk, mikor kaptam Annától egy e-mailt, majd egy telefont, hogy akkor április 4-én hétfőn de. lenne az élő műsor. Nekem ez egyébként is egy nagy falat és komfortzónán kívüli esemény volt, de büszke vagyok magamra, hogy a határaimat átlépve elvállaltam a szereplést. Bevallom őszintén jól éreztem magam, pedig itthon és az elején apró bakik becsúsztak.

Először is reggel, valószínűleg az izgalomtól, Immodiummal indítottam a napot. Még előző este - a varrógép kivételével - mindent összepakoltam, gondosan többször átgondolva minden varrási folyamatot, nehogy valamit itthon felejtsek. A varrógépemet reggel készítettem össze. Erre a stúdióban a kipakolásnál jöttem rá, hogy pont a leglényegesebbet, a varrógép zsinórját és pedálját otthon hagytam. Na csörgés a férjemnek, hogy hozza utánam. Szerencsére csak negyed órányira volt a stúdió. De ez sem volt egyszerű eset, mert, amikor én beültem a taxiba, és elindultam a tv-be, épp akkor gördült be a gyerekeknek megrendelt szekrénysor és még folyt a bútorok bepakolása. Mivel azonban egy órával előtte már bent kellett lennem, így a férjemnek is maradt elég ideje behozni az otthon maradt eszközöket.

A tv-ben mindenki nagyon kedvesen és segítőkészen fogadott. Iszonyat sok ember sürgölődött körülöttem (ill. a többi vendég körül), ki segített becipekedni, ki terelgetett, ki sminkelt, ki feltette rám a portot - szóval nagy volt a nyüzsgés-forgás. Szép lassan a műsorvezetőnővel, Kurucz Évával, ill. társműsorvezetőnőjével Sára Bernadette színművésznővel is megismerkedtem. Beszélgetni nem igazán volt alkalmunk a felvétel előtt, csak pár szót.

Részlet a műsorból. A fotó a Család-barát magazin FB oldaláról származik.

A hangulatosan berendezett stúdióban szépen a kellékesekkel eligazítottuk az állatkáimat is. Kaptam egy kisasztalt is, amire kipakolhattam, ill. az előtérben lévő polcokra is kerültek "varrott lények". Sára Bernadette színművésznő épp ma ünnepelte a születésnapját, és mivel nagyon tetszettek neki az állatok, így ajándékba adtam egy-egy állatkát az unokáinak ebből az alkalomból. Többek között a békalányt, mert a béka a legkisebb unokájának a kedvence, aki ráadásul kislány is.

A műsor ideje alatt összesen 2 (ugyanolyan) békát varrtam, mert azt az infot kaptam korábban, hogy nem lehet mindig varrni, így nem tudtam mennyi idő majd rendelkezésemre. De szerencsére végig varrhattam, és a gépem sem volt hangos. :-) Miután elkezdődött a műsor elkezdtem szabni (ott még remegett a kezem), ill. mikor elkezdtem varrni, akkor pedig a cérnát gyűjtötte össze alul a gép. A kezdeti pánikon túllendülve - legfeljebb majd kézzel megvarrom a békát, gondoltam - azt hiszem jól sikerült a délelőtt. Olyannyira, hogy későbbi időpontokra is ígéretet kaptam. :-)

A műsor után pedig férjem elvitt ebédelni, hogy megünnepeljük az első tv-s szereplésem. És hozzá kell tegyem, igen finom háromfogásos ebéd volt.

Ha éppen dolgoztál, vagy bármilyen más okból elmulasztottad megnézni a műsort, akkor az alábbi linkre kattintva megnézheted. A velem készült mini interjút a 12:59. percnél, ill. az 1:01:29. percnél találod, és persze a műsor ideje alatt a háttérben többször is feltűntem. :-)

Család-barát Magazin, 2016.04.04-ei adás

 

 

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: