Elvégeztetett... | baniko műhelye

Elvégeztetett...

Túl vagyok egy újabb tanfolyamon (de valószínűleg nem az utolsón), amire már régóta vágytam: ezúttal Pálföldi Anikó, női szabómester kezdő szabásminta-szerkesztő tanfolyamát végeztem el. Ha érdekel, ITT tudod megnézni a tanfolyam tematikáját. Francia szabászatot tanított nekünk Anikó, s amennyire én tudom az a különbség a francia és angol szabóság között, hogy az angol sokkal aprólékosabb, szigorúbb és konzervatívabb, férfiasabb. Inkább szövetből készült ruházatot készít. Míg a francia szabóság lezserebb, kevésbé követi a test vonalát, szereti a díszítéseket, finom, női  anyagokat - pl. tüll, selyem, csipke. Éppen ezért női ruhákat, ingeket készít. És íme az oklevelem, amit Anikótól kaptam: oklevelAniko_kicsi

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: