Én is indultam, szavazz rám! | baniko műhelye

Én is indultam, szavazz rám!

Idén 6. alkalommal kerül megrendezésre a gazdagmami.hu szervezésében az Év anyavállalata verseny. A versenyre több kategóriában is lehetett nevezni, s elsősorban olyan anyukák jelentkezését várták, akik nem féltek saját lábra állni, s család, gyerekek, háztartás mellől elindítani egy vállalkozást. 

Vida Ági (gazdagmami.hu) nevével 2012-ben találkoztam először, s Juci barátnőm unszolására iratkoztam fel ingyenes hírleveleire, ill. később egyre több online tanfolymán is részt vettem. Akkor már 7 éve itthon voltam a gyerekekkel, s tudtam, hogy nincs hová visszamennem. Illetve bevallom őszintén, hogy olyan sok időt töltöttem el itthon, hogy megszerettem azt a szabadságot, amit az itthonlét adott. Sokan úgy gondolják, hogy milyen könnyű és jó otthonról dolgozni, de a valóságban ez nem ennyire egyszerű. Férjem szabadúszó illusztrátor, s világéletében otthonról dolgozott. Szabi születése után tapasztaltam, hogy nem is olyan könnyű, s hogy forgácsolódik szét az ember napja gyerek mellett. Nagyon nehéz összeegyeztetni a munkát, a háztartással, a családdal és a gyerekekkel. Csak egy aktuális példa: ma Bogi itthon volt, mert épp egy betegségből mászik kifelé. 5 percenként nyaggatott, hogy anya játsszunk (elég nehéz így a munkára koncentrálni - Bogi egyébként is egy csicsergő kismadárka, egész nap be nem áll a szája), ill. sokszor befészkelte magát az ölembe, s máris nem tudtam semmit sem dolgozni. De természetesen vannak előnyei is az itthoni munkának: akkor és annyit dolgozom, amennyit én akarok. Persze egy induló vállalkozással rengeteg munka van, s általában mindent egy személyben kell intézni. Én rendszerint este 9 után is leülök még a laptophoz dolgozni, s éjfélig, hajnal egyig csinálom. 

A blogom elindulása óta rengeteg akadályt kellett leküzdenem, néha megfordult a fejemben, hogy nem csinálom tovább. De aztán mindig kaptam egy kis plussz lökést, egy kedves szót, amitől újra erőre kaptam. Bízom benne, hogy kézműves babaruháimmal minél több gyermek és anyuka arcára sikerül örömet csalnom. Ha Te is szereted a kézműves termékeket, vagy épp kislányos anyuka vagy, kérlek szavazz rám a lenti linken. Csak pár másodperc az egész: a 123-as sorszámú bemutatkozás végén egy tetszik gombot kell nyomni, majd megerősítés és még egyszer tetszik. Neked pár másodperc az egész, nekem viszont óriási segítség.

http://www.gazdagmami.hu/az-ev-anyavallalata-2015#123

Ha nem szeretnél szavazni, a megosztásnak is örülök.

 

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: