Értsünk szót! - működőképes módszerek a zökkenőmentesebb gyerekneveléshez | baniko műhelye

Értsünk szót! - működőképes módszerek a zökkenőmentesebb gyerekneveléshez

Az Értsünk szót egy házaspár, dr. Skita Erika és Turáni Szabolcs „harmadik gyermeke”. Egy iskolás és egy ovis gyermekünk van. A kezdetektől fogva az a cél vezérel minket, hogy lehetőségeket, eszközöket mutassunk a szülőknek, hogy lássák, nincs vesztes helyzet, mindegyik szituációból ki lehet jönni úgy, hogy abban sem a felnőtt, sem a gyerek érdekei, érzelmei nem sérülnek.

Több, mint 1600 szülő és 800 pedagógus vett már részt valamelyik előadásunkon, tanfolyamunkon vagy workshopunkon, ahol mindig az a célunk, hogy a gyakorlatba is könnyen átültethető, működőképes módszereket adjunk át a szülőknek.

Témáink között szerepel az érzelmi intelligencia, a szülő-gyerek kommunikáció, az együttműködés, a konfliktuskezelés, a motiváció, a büntetés használata nélküli fegyelmezés, valamint minden olyan terület, amely ezekhez köthető.
Hazánkban elsőként adtunk ki olyan gyerekeknek és szüleiknek szóló termékeket, amelyek kifejezetten abban segítenek, hogy megtanuljunk beszélni az érzelmeinkről, ami nagyon jól jön hiszti, dac, veszekedés vagy kiabálás helyett is.

Webináriumokat, online tanfolyamokat is indítunk, hogy azok számára is elérhetővé váljanak az általunk képviselt módszerek, akik nem tudnak személyesen részt venni a képzéseink valamelyikén.

Erikáék felajánlása:

Minden vásárlónak, aki 9500Ft feletti értékben vásárol a webshopban, felajánlottak egy ingyenes webináriumi hozzáférést az érzelmek kezeléséről az Agymanók mese által. A webinárium hossza kb. 60 perc.

Honlap: http://www.ertsunkszot.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/Ertsunkszot/

 

 

 

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: