Farsangi készülődés 2. - maszkok | baniko műhelye

Farsangi készülődés 2. - maszkok

Ma maszkokat készítettünk. Amíg mi Szabival a sima egyszerű maszkokon ügyködtünk, addig Bogi a díszesebb álarcot választotta. Ő inkább festeni szeretett volna. Ki is festette rózsaszínre, aztán megunta, s másba fogott. Így rám maradt a befejezés. Filctollal még egy kicsit felturbóztam, majd ráragasztottam egy félfamentes lapra nyitva hagyva a maszk orrnyereg részét. Ide ugyanis dekortollat ragasztottam a 2 réteg papír közé. Így kicsit elegánsabb, "velenceibb" és lányosabb lett ez a maszk. :-)

Bogi ezt a díszes maszkot választotta Tollal díszített maszk

 

Ha két egyszerű maszkot kicsit elforgatunk egymáson, akkor egy pillangóformát kapunk. Ezt apró darabokra vágott, összegyűrt krepp papírral díszítettük. Íme a végeredmény:

Pillangó maszk Pillangó maszk

 

A maszkok közepéből kivágott "szemeket" se dobjuk ki: használjuk fel a maszk díszítésére:

Szabi így díszítette fel vele a maszkot Szabi így díszítette fel vele a maszkot

 

Én pedig inkább így. :-) Én pedig inkább így. :-)

 

Legközelebb megmutatom, hogy Bogi mivel birkózott, mit készített.

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: