Fehér virágos, rózsaszín cirmos őszi Barbie sapka | baniko műhelye

Fehér virágos, rózsaszín cirmos őszi Barbie sapka

Nem bírok magammal, gyorsan megmutatom, mit alkottam ma Barbie-nak. Tegnap a Facebookon írtam, hogy az anyósomtól kaptam egy csomó, szép, új fonalat. Az egyik ismerőse ki akart dobni, de ő szerencsére  megmentette nekem. Persze én már átválogatva kaptam, s főleg Barbie-s színeket. Akár magunknak is kötögethetnék, ha lenne türelmem a nagy darabok elkészítéséhez. De ma már sajnos nincs. Szóval miután délelőtt elment a biztosítási brókerünk, nem bírtam ellenállni nekik, rögtön ki kellett próbálnom. Így kapott Barbie egy új őszi sapit. Egyelőre rózsaszín-fehér cirmosat, mert úgy gondoltam, hogy kötök majd a szetthez egy fehér és egy rózsaszín kardigánt is. Egy egyszínűhöz pedig jobban passzol a cirmos együttes. Későbbiekben lesz rózsaszín virágos sapi is. Ill. kipróbálom majd a többi szín kombinációval is: következő körben a 2 kékkel, hogy ne csak a rózsaszínt kedvelő lányoknak, anyukáknak kedvezzek. Természetesen - ahogy időm engedi - táskát is kötök majd a szetthez.

feher rozsas kotott Barbie sapka es sal

Ha nem szeretnél lemaradni az általam kötött és varrott babaruhákról, iratkozz fel hírlevelemre.

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: