Fiús bevásárló táska | baniko műhelye

Fiús bevásárló táska

Legutóbbi bejegyzésemben megmutattam egy táskát, amit a jövő heti szüretre készítettem Bogi lányomnak. Azóta elkészült, pontosabban majdnem készen van a fiús verzió is belőle. Már csak az almákat kell kiszíneznem a textilfilccel, ill. utolsó mozzanatként átvasalnom a táskát. Ezzel rögzítem a mintát az anyagba. Néhány apró változást eszközöltem a táskán: icipicit nagyobbra sikeredett, ill. a felső zöld csíkot duplájára növeltem. Íme a végeredmény. Nektek melyik tetszik jobban?

  Természetesen alma helyett bármilyen más gyümölcsöt is rajzolhatunk: szőlőt, körtét, szilvát vagy akár egy egész gyümölcskosarat is.

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: