Fotózás 40 fokban... | baniko műhelye

Fotózás 40 fokban...

Ma esedékes volt egy újabb babaruha fotózás, persze mindez közel 40 fokban. Ezúttal a leendő webáruház nyitóoldalára fotóztuk a lányokat, ill. pár cipő volt terítéken. Mivel a gyerekeim már nagyon unatkoztak itthon, két napra beírattam őket a kedvelt "Játsszunk turistásat!" táborba. Szerencsére a tábor találkapontjától 10 percre lakik a fotós ismerősünk, így babákkal és egyéb textiljátékokkal, kellékekkel, no meg a két gyerekkel felfegyverkezve indultunk neki a mai napnak - egy óriási nyitott bevásárlótáskával. A táborba érkezve meglátták a lányok a táska tartalmát, s máris vették elő a babákat, s játszani kezdtek velük (én meg aggódtam, hogy a reggel kivasalt ruhák ne gyűrődjenek meg nagyon). Mivel volt nálam egy fotóapparátus is, amin tegnap este beállítottuk a kompozíciókat a gyorsabb haladás érdekében, az is előkerült - persze nem az én kezembe. Íme a reggeli játék pár momentuma, amit a táborozó lányok készítettek:

Már nyoma sincs a reggeli "nem akarok táborba menni" hisztinek

Előkerültek a babák a táskából

Olyan rendesek voltak a modell lányok, hogy az igazi fotózás előtt is hagyták magukat lefotózni.

Háttérben Szabi gokartozik. 

Végezetül pedig egy hangulatfotó (a kedvencem), amit már profi fotós ismerősünk, Gábor készített:

Szép nyarat, sok pihenést kívánok, s alkossatok, játsszatok sokat!

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: