Francia designer bolt: Pylones a Váci utcában | baniko műhelye

Francia designer bolt: Pylones a Váci utcában

Tegnap délelőtt a Petőfi Irodalmi Múzeumban jártunk a Nyári Pagonyfeszten, amolyan elő gyereknapi programként. Lehetett rajzolni, vágni, festeni, gyurmázni a sok-sok program mellett. Azt gondoltam, hogy Bogit jobban érdeklik majd ezek a dolgok, mert ő jobban szeret alkotni, de tegnap nagyon furcsán viselkedett, semmi sem tetszett neki. Így körülbelül, ha egy órát voltunk ott. Ellenben Szabi egy nagyon klassz autót alkotott csillámos dekorgumiból, kartonlapokból, s szárított tésztából.

Délután hivatalosak voltunk egy kerti partira Tamás barátjáékhoz, de mivel a Pagonyfeszten korábban végeztünk, mint terveztük, ezért még sétáltunk, s nézelődtünk picit a Váci utcában. Egyszercsak megpillantottunk egy nagyon gyönyörű és színes kirakatot, ami egyszerűen megszólított minket, s muszáj volt bemenni. A bolt neve Pylones.

Pylones kirakata - sajnos az akció ma végetért

Ez egy francia designer bolt, amely hétköznap használatos eszközöket árul, de nem hétköznapi köntösben. Itt a termékeknek szemük, szájuk, egyéniségük van. Találtunk itt sajtreszelőt, ajtótámasztót, cigarettatartót, zsebtükröt, füllhallgatótartót, teleszkópos villát, mini ébresztőórát, kenyérpirítót és még sorolhatnám.

Sajtreszelő

Mindezeket gyönyörű szín- és formavilágban designerek által megtervezve, gyerekeket és felnőtteket magával ragadó játékos stílusban. Az áruk is megfizethető (figyelembe véve, hogy ezek egyedi, dizájner cuccok), kisebb termékek ára 1500-5000Ft között mozog, az értékesebbek - pl. egy kenyérpirító - már 10.000 - 20.000Ft között.  

Kenyérpirító

A cég egyébként 1985-ben alakult Párizsban, s idén ünnepli 30. évfordulóját. Ha jópofa, ötletes és egyedi ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet, barátaidat,  mindenképp ajánlom, hogy nézz be az üzletbe!

Csajos cuccok

Baglyos szemüvegtartó

A cég honlapja: www.pylones.com/en/

Fotók: www.facebook.com/pylones.hungary

 

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: