Gyönyörűséges színátmenetes fonalak | baniko műhelye

Gyönyörűséges színátmenetes fonalak

Amíg lábadoztam a kórházi műtét után, s nem tudtam varrógép elé ülni, kötögettem. Ehhez persze új fonalakat kellett rendelnem. Mégpedig színátmeneteseket. Imádom őket. Nem kell mintán törni a fejem, mert maga a fonal színátmenetessége adja a mintát. Nem lesz 2 egyforma kardigán vagy pulcsi. Többségében rózsaszín-lila-fehér kombóban rendeltem (lányos színek ugyebár), de szerettem volna egy szép kék-zöld variációt is.

Színátmenetes gyönyörűségek

Barbie is besegített kicsit a munkába - legalábbis egy fotó erejéig. S ha már pulcsi és kardigán, akkor a gombok sem maradhattak el. Van köztük színes és egyszínű. Mini és kicsi is.

 Mini pulcsik és mini gombok  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: