Hallgasd meg Kajla meséjének rövidített változatát Seszták Szabolcs tolmácsolásában | baniko műhelye

Hallgasd meg Kajla meséjének rövidített változatát Seszták Szabolcs tolmácsolásában

Május vége felé ismét meghívást kaptam a Duna TV Család-barát Magazinjába, ezúttal Eszterrel együtt. Én már a rutinosok nyugalmával, és két új állattal - egy pandával és egy bagollyal - készültem a Kreatív Sarokra, Eszter pedig a kezdők izgalmával. Az adás különlegessége az volt, amikor a közelgő gyereknap kapcsán Seszták Szabolcs színművész felolvasta Kajla meséjének rövidített változatát igen élvezetes és szórakoztató módon az ott lévő ovisoknak. Nagyon jó volt látni, ahogy ezek a pici gyermekek áhítattal és tátott szájjal hallgatták a mesét.

Az adás műsorvezetője ezúttal is Kurucz Éva volt, míg a társműsorvezetők Szolnoki Péter, a Bon-bon együttes énekese és nagylánya Boglárka.

Íme pár fotó ízelítőül az adásból, ill. a bejegyzés végén található linkre kattintva pedig meg is hallgathatjátok a mesét. :-)

Szolnoki Péter és Boglárka együtt énekelt a műsor elején
Apa lánya közös éneklés
Készül egy lány Kajla
Egy lány Kajlát és egy Borzas baglyot varrtam az adás alatt

 

Ovisok hallgatják Seszták Szabolcs tolmácsolásában Kajla meséjét
Eszter is átesett élete első tévés szereplésén, mellette Seszták Szabolcs

 

És, ha kíváncsi vagy a mesére, kattints a kép alatti linkre. Velem a beszélgetést 21.05-től és 1.00.00-tól láthatjátok, az Eszterrel készült miniinterjút pedig 27.30-tól. Kajla rövidített meséjét pedig Seszták Szabolcs színművész nagyon élvezetes és szórakoztató tolmácsolja a gyerekeknek 23.57-től.

Seszták Szabolcs olvasta fel Kajla meséjét

>> Kíváncsi vagyok, meghallgatom Kajla meséjét! <<

A fotókért és a felvételért köszönet a Család-barát Magazinnak. :-)

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: