Hallottatok már a Segítő Kezek Jó Boszorkány Alapítványról? | baniko műhelye

Hallottatok már a Segítő Kezek Jó Boszorkány Alapítványról?

A nevem Dolores és otthonról jöttem! - Ez lesz az.. Valami ilyesmi.. Vagy mégse? Nem, ez így nem elég pontos, még gyakorolnom kell - mormolta félhangosan, majd gonderhelten átvetette egyik lábát a másikon. Aztán megcserélte őket. Egyelőre semmilyen okos dolog nem jutott Dolores eszébe ezzel kapcsolatosan, hiába ült fel a Nagy Fa Gondolkodó Ágára.

Még ki kell találnia, hogy mivel álljon az emberek elé, mit mondjon nekik. Egy remekül csengő bemutatkozó szöveg! Gondolkozz Dolores! - csóválta a fejét elégedetlenül, de annyira, hogy dús, rézbarna fürtjei is össze-vissza csapongtak a nagy lengedezésben. Aztán újra kötötte a masnit az egyik cipőjén, majd a másikon. Nem véletlenül, mivel ez egy időigényes elfoglaltság: magasszárú, hegyesorrú cipőjének fűzője minden volt, csak rövid nem.


Apropó, hegyes orr, nos az ő sajátja sem éppen kicsi. Sőt, meglehetősen hosszú. Ahogyan mindenki másé is ilyen náluk, hiába, ez is családi vonás. Nem is értette, miért pont neki és csak neki mondogatta mindig a mama, hogy ne üsse bele az orrát mások dolgába.


Csak ők mostanában - mármint a családtagok - alig vannak itthhon, mindenki úton van: mindenfelé elkél a segítség. Ezért is alapították meg a rokonok annak idején a Segítő Kezek Jó Boszorkány Alapítványt. Dolorest most meg tanulmányútra küldik. Ki, az emberek közé. Most akkor mégis üsse bele az orrát mások dolgába? Érthetetlen - töprengett az odvas fának támaszkodva, a nyárutó meleg napsugaraiban fürdőzve. Apró, zöld szemeit épp lehunyta egy pillanatra, mikor különös zajra lett figyelmes. Sírásnak tűnt, ezért elindult a hang irányába.

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: