Halloween hét - Barbie új halloween-es, boszis jelmeze | baniko műhelye

Halloween hét - Barbie új halloween-es, boszis jelmeze

A Halloween hét zárasaként mi mást mutathatnék Nektek, mint egy új, halloween-es, boszis Barbie rucit. A kíváncsiság kedvéért ezt is filcből varrtam, de most vékonyból.

halloween-Barbie-boszi-jelmez-by-baniko

Előnye, hogy nem kell varrásszélt ráhagyni, hátránya, hogy sokkal keményebb, mint egy 100% pamut anyag. Sajnos idő hiányában nem sikerült igazán halloween-esre a ruhája (anyagom sem volt), de  később talán kap még egy narancs-lila köténykét. A fekete filc ruhát narancs-fehér apró pöttyös farkasfoggal díszítettem, s kapott egy sima fekete boszi sapkát is. Egy boszi elmaradhatatlan kelléke pedig a seprű. És, ha már Halloween, akkor egy kötött tök sem hiányozhatott a fotóról. Remélem mindenki talált magának kedvére való alkotnivalót a Halloween hét során. Ha van kedvetek, írjátok meg Nekem mi legyen a következő témahét, s esetleg azt is milyen anyagok felhasználásával mutassak be ötleteket. További kellemes hétvégét kívánok!    

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: