Halloween hét - lufidekoráció | baniko műhelye

Halloween hét - lufidekoráció

Ma lufidekorálással folytatjuk a halloween-i dekorációs ötletek sorát. S hogy mitől lesz Halloween-es egy lufi? Hát a színektől és amit rárajzolunk! Halloween alapvető színei a fekete, narancs, lila, zöld és a fehér. A színek a sötétségre, a halálra, az aratásra, a tűzre és az őszre utalnak. Jelképei pedig a töklámpáson kívül a szellemek, kísértetek, boszorkányok, denevérek, pókok, fekete macskák, vámpírok, zombik, csontvázak. halloween_szinei_by_baniko A saját kezű lufidekoráláshoz nem kell más, mint lufik a fenti színpalettából, ill. alkoholos filctoll. (Nekem sajnos menet közben kifogyott az alkoholos filcem, így a denevéres lufi kevésbé sikerült.) Ezután nincs más dolgunk, mint rárajzolni a kiválasztott jelképet a lufira. Halloween_tokos_lufi_by_baniko Halloween_denevéres_lufi_by_baniko Halloween_pokos_lufi_by_baniko Így mutatnak sorban a lufik egymás mellett az ablakba fellógatva: Halloween_lufik_by_baniko Segítségképpen innen letölthetitek a pókot és a denevért.

Jó szórakozást!

Ha nem akarsz lemaradni a további ötletekről, iratkozz fel a blogértesítőmre.    

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: