Hi, I'm Max. What's your name? | baniko műhelye

Hi, I'm Max. What's your name?

Ezzel a két mondattal indul Bogi angol DVD-je, amin számos játékos feladat és dal található az angol nyelv megismerésére, gyakorlására. Gondolom kitaláltátok már, hogy Max az angol tankönyv és a hozzá kapcsolódó DVD kabalafigurája. Max segítségével a gyerekek könnyebben megismerkedhetnek az angol nyelvvel. Alapból minden tanári könyvhöz tartozik egy Max báb, de a suliban eggyel kevesebb volt belőle, s pont a mi osztályunknak nem volt, állandóan kölcsön kellett kérni más osztályokét. Így hát még 2015. szeptemberében megígértem az angolos tanítónéninek, hogy varrok nekik egyet. Aztán telt múlt az idő, mint a népmesékben, de Max megvarrására a vállalkozás beindítása miatt nem került sor. Viszont vannak dolgok, amiket nem érdemes tovább halogatni és átvinni az új évre. Ilyen volt Max is. Így meglepetésként, tavaly az utolsó tanítási napon, ami egybeesett Bogi szülinapjával is egyébként, bevittem Maxet az osztálynak és a tanítónéniknek. Mondanom se kell, már a folyosón ujjongva fogadták a gyerekek. Remélem azóta is sokat segít a nyelvtanulásban. 

Ő pedig már az én Maxem. Lenvászonból varrtam a fejét és a testét, míg a haja, a gallér és a virág gyapjúfilcből készült. Természetesen a szeme és a szája kézzel hímzett.

Örömmel és mosollyal teli alkotást kívánok!

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: