Hóember, Mikulás joghurtosflakonból | baniko műhelye

Hóember, Mikulás joghurtosflakonból

Lassan elönti a lakásunkat az újrahasznosításra váró "szemét". Egy ideje én is gyűjtögető életmódot folytatok, s mindent félreteszek, amiről azt gondolom, hogy jó lesz ez még valamire. Pl. tojástartókat, joghurtosflakonokat, pici Laktív baby-s üvegcséket, kupakokat, jégkrémpálcikákat stb. Már régóta itt álltak az asztalomon az üres joghurtosflakonok. Most úgy döntöttem, hogy végre megcsinálom a hóembert, ill. a Télapót belőle. Elővettem az egyik Barbie-nak kötött sálat és sapkát. Ráadtam a flakonra, akrilfestékkel megrajzoltam a szemeit, ill. a gombjait. Egy kis narancs filc segítségével az orra is a helyére került. S már készen is van a hóemberünk. Tehetjük polcra dekorációnak, vagy szúrhatunk az aljába hurkapálcikát, s indulhat a bábszínház! Hóember joghurtosflakonból Azok se keseredjenek el, akik nem tudnak kötni. Filcből ugyanúgy el lehet készíteni a sálat és a sapkát. Ezt bizonyítja a lenti Télapó is: Mikulás joghurtosflakonból Így készítettem a sapit: Készül a mikulás sapka Kész a Mikulás sapka   Jó alkotás kívánok!  

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: