húsvéti dekoráció | Bakonyi Anikó | baniko műhelye
Húsvéti nyuszis girland baniko műhelyéből

Nyuszis girland készítése otthon házilag maradék filc anyagból

Azt hiszem a tavasz érkeztének, a napsütésnek, a friss, illatos, tavaszi virágok - tulipán, nárcisz, jáccint - megjelenésének mindenki örül. Nekem személy szerint ezek a kedvenc virágaim. Ilyenkor végre elővehetjük a könnyedebb, vidámabb színű ruháinkat, és mi nők szeretjük a lakásunk, otthonunk dekorációját is megváltoztatni. Igyekszünk a csodaszép színben pompázó természetet a lakásban is megjeleníteni, behozni valamennyit a vidámságból, napsütésből. Lecseréljük a párnáinkat, függönyeinket és előkerülnek a húsvéti dekorációk is. Személy szerint azokat a dekorációkat kedvelem, amik tartósak, évről évre elővehetem őket. A karácsony után talán a húsvét a  legnagyobb olyan ünnep, amit a gyerekek és mi felnőttek is nagyon várunk. Idén sajnos a koronavírus miatt kénytelenek vagyunk kicsit másképp, szűk családi körben ünnepelni. De bízom benne, hogy így is szép emlékekkel zárjuk az ünnepet.

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: