húsvéti mese | Bakonyi Anikó | baniko műhelye

Ajándékok a húsvéti mese mellé!

A húsvéti mese mellé két letölthető bónusz játékot is adok ajándékba, hogy a tavaszi szünetben még többet játszhassatok együtt! Ez pedig nem más, mint egy memóriajáték, ill. egy házi készítésű Dobble játék. Mindkét játék a meseszereplőkre épít, segít jobban feldolgozni vizuálisan is a mesét.

 

 

A tojásfestő verseny

Jön, jön, jön! Az első ünnepi, húsvéti mesefüzetem.

Hú, nagyon izgatott vagyok! Ugyan még bő egy hónap van hátra húsvétig, de én már húsvéti lázban égek. Ami azért is furcsa, mert, ha kinézek az ablakon, akkor minden fehér és mínuszok röpködnek, holnapra pedig újabb havazást jósolnak. Ráadásul naptár szerint ma már tavasz van. Szóval hamarosan elkészül az első tematikus, húsvéti mesefüzetem, melynek főszereplői Tási, a kiskacsa, Bee, a bárány és Drazsé, a nyuszi lesz. A mesét most is Nezvál Eszter meseterapeutának köszönhetem, aki ismét egy szuper történetet írt nekünk barátságról, összetartásról és kitartásról, no meg problémamegoldó képességről.

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: