Húsvéti textil tojás | baniko műhelye

Húsvéti textil tojás

Nemrég a Facebook oldalamra feltöltöttem filcből varrt kézműves tojásokat.

482299_322743251181918_1041565429_n

Annyira színesek és szépek, hogy elhatároztam textilből én is varrok tojásokat. Nem ilyen laposakat, hanem igazi tojás formájúakat, s ezekkel díszítem az idei tojásfánkat. Szeretem azokat az alkotásokat, melyet később is fel lehet használni, s nem csak addig szépek és használhatóak, míg elkészítjük őket.

Már több helyen is (pl. Meska) találkoztam textil tojásokkal, így rákerestem a készítésére a neten. A Varróház oldalán találtam egy sablont is hozzá. Időhiány miatt még csak egy tojást varrtam, de azt már tudom, hogy kicsit labda formájúra sikerült, így legközelebb 5 részből fogom megvarrni. A tojást - ugyanúgy, mint a filcből készülteket - szalagokkal, zsinórokkal, gombokkal, strasszokkal, gyöngyökkel tovább díszíthetjük. Íme az első textil tojásom:

Pöttyös tojás Pöttyös tojás

 

Pöttyöske Pöttyöske

 

Varrásra fel!

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: