Idén nyáron hódít a virágminta | baniko műhelye

Idén nyáron hódít a virágminta

Nem kell messzire menni (elég, ha csak kilépünk az utcára), s láthatjuk, hogy az idei nyári divatban hódít a virágminta. Már a tavaszi trendekben is megjelentek a virágmintás ruhák, de nyáron még inkább helyük van a divatban. Nem számít a ruha színe, nem számít a virág mérete, lényeg, hogy divat a virágos. (A baloldali türkiz ruha egyszerűen meseszép!!!)

Oscar-de-la-Renta

Oscar de la Renta (tavasz-nyár 2014)

Egyszínű darabokkal nagyon jól kombinálhatók a virágminták, legyen önmagában mintás az anyag vagy apró virágok felvarrva a szoknyára.

Williamson

Matthew Williamson (tavasz-nyár 2014)

Gondoltam én is összeszedek pár barbienak varrt virágos ruhát, amik már gazdára leltek. Íme:

Virágos barbie ruhák

Nemcsak a virágos, hanem a pöttyös is divat idén nyáron. Ebben a bejegyzésben pár piros-fehér pöttyös babaruhát válogattam össze. Ha Te sem szeretnél lemaradni az általam varrt egyedi, kézműves babaruhákról, iratkozz fel hírlevelemre, amit a bejegyzés végén és az oldalsávban is megtalálsz.

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: