Interjú | Bakonyi Anikó | baniko műhelye

"A játék a gyerekek fő tanulási módja." - Interjú Tenke-Molnár Esztivel, a Kölyökfoglalkoztató bloggerével

Az egyik idei újévi fogadalmam, hogy több figyelmet szentelek a blognak, tovább színesítem azt Titeket érdeklő témákkal. Mivel nem erősségem az írás, ezért ez egy kicsit nehéz feladat lesz számomra. Már vettem pár szakmai könyvet ebben a témában, tehát a szándék megvan. Viszont sokszor esem abba a hibába, hogy a fejemben megvan, amiről írni szeretnék, de vagy nem jutok el a bejegyzés megírásáig, mert alkotok vagy  mire oda jutok már nem aktuális. Részben ezért döntöttem úgy, hogy amíg én belejövök a rendszeres írásba, időnként vendégbloggerek írásait is olvashatod majd nálam.

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: