Játssz Velem és ünnepeljünk együtt! - szülinapi akció | baniko műhelye

Játssz Velem és ünnepeljünk együtt! - szülinapi akció

Éppen egy éve, hogy az álmom valóra vált, és elindíthattam webshopomat.  Tavaly év elején még nem gondoltam volna, hogy eljön ez a pillanat is. Annyi akadályt kellett leküzdenem ahhoz, hogy elinduljon a vállalkozásom és eljussak ide.  Sokszor voltak álmatlan éjszakáim, jópárszor rajtam kívülálló okok miatt át kellett szerveznem mindent. Gyakran nehéz volt, bevallom néha a feladás határát is súroltam, máskor szárnyakat kaptam, hála Nektek. Ma már el sem tudom képzelni, hogy mással foglalkozzak. Szerencsés vagyok, mert azt csinálhatom, ami a hobbim is egyben: valami szépet, valami ízléseset, valami maradandót alkothatok. Örülök, hogy kicsiny hazánkban vannak még olyanok, akik ezt értékelik és nyitottak rá. :-)

Ebből a jeles alkalomból most egy szülinapi akció keretén belül nemcsak én  ajándékozlak meg, hanem pár vállalkozó anyukatársam is.

És akkor lássuk hogy is vehetsz részt az akcióban:

Ehhez nem kell mást tenned, mint 2016. november 11. és 21. között 9500 Ft feletti értékben vásárolni a webshopomban. Így máris Tiéd lehet az alábbi általam készített ajándékok egyike, melynek értéke kb. 1500Ft.

1. Divatos sapka és körsál szett Barbie babákra (6 féle színből választhatsz) (értéke 1500Ft)

2. 3 db textilcsillag karácsonyfadísz (értéke 1350Ft)

Az azonnali ajándékot a kosár oldalon a megrendelt termékek alatt egy legördülő menüből tudod kiválasztani. Ehhez készítettem egy képes segítséget is, melyet itt találsz.

Ráadásul, ha összefogsz a barátnőiddel, esetleg rokonokkal, és rendelésetek értéke meghaladja a 20.000Ft-ot, akkor még a szállítás is ingyenes, ill. mindkét ajándék is a Tiétek. Ugye, hogy jól hangzik? Máris hívhatod a barátnődet. :-)

A szülinapi nyereményjátékomhoz számos vállalkozó Anyukatársam is csatlakozott különböző felajánlásokkal, amiért nem lehetek elég hálás. Engedd meg, hogy pár szóban bemutassam őket (aztán később egy bővebb bemutatkozót is olvashatsz róluk és a felajánlott nyereményükről):

Judittoo

Elsőként Ottlik Judittal kezdeném, akit szerintem már nem is kell neked bemutatnom. Eredeti foglalkozását tekintve újságíró, neki köszönhetem a webshop babaruháinak mesébe illő szövegeit. Fiaink egy osztályba járnak, így az elmúlt pár év alatt sikerült őt megfertőznöm a varrás és az alkotás szeretetével. Ennek hatására ő is elvégezte Jenkánál a textiljáték-készítői szakot, így egyszerre tettük le a viszgát tavaly. :-) Azóta már Judittoo néven folytatja pályafutását, és ki is talált egy nagyon klassz, itthon még ritkaságnak számító kreatív játékot. De hogy mit, azt most még nem árulom el.

Judit elérhetősége:

Facebook: www.facebook.com/Judittoo

MamaZoo

Buki Melindával először a Pici Piac kapcsán találkoztam, majd a Femini Box Kis gyermekes kiadásában újra összefutottunk. Melinda Judithoz és hozzám hasonlóan szintén alkot, és természtesen saját indíttatásból, kislányának kezdett el varrogatni, mikor őt várta. Úgy érezte, szeretne neki valamit készíteni, ami egyedi, hasznos és csak az övé. (Teljesen megértem, mert a terhességem alatt, ez nálam is így kezdődött.) Mára már kialakult az a kézműves terméke, amit szeretettel, nagy gondossággal készít egyedi igényekre szabva. De egyelőre ez is maradjon meglepetés!

Melinda elérhetőségei:

Facebook: www.facebook.com/MamaZoobasket

Honlap: www.mamazoo.hu

A most következő anyukák mindegyikével vállalkozásom során kerültem kapcsolatba. Egy vagy több vállalkozó(női) közösség részesei vagyunk, és igyekszünk egymást segíteni, támogatni.

Bolba

Veronikával személyesen még nem találkoztunk, de telefonon már jópárszor beszélgettünk. Mikor a Facebook nemrég "elém dobta" legújabb ötletüket, tudtam, hogy meg van a közös kapcsolódási pont. Na meg aztán, ha meghallom a mese szót, máris beindul a fantáziám, keresem a lehetséges együttműködési lehetőségeket, - hiszen a mese és a játék szorosan összefonódik - pláne, ha egy olyan nemes küldetésük van, mint az övé. Egyelőre róla/róluk sem árulok el többet, izguljatok egy picit még.

Veronika elérhetőségei:

Honlap: http://bolba.hu/

Facebook: www.facebook.com/bolba.hu

Értsünk szót!

Skíta Erikáék tevékenységét már régóta nyomon követem, úgy, mint vállalkozó és mint gyakorló anyuka is. Számos praktikus tanácsot kaptam már tőlük a blogjukat olvasgatva. Talán közülünk ők vállalkoznak a legrégebb óta, és azt a nem könnyű feladatot vették a hátukra, hogy szülőknek kínálnak jól bevált, használható eszközöket nehéz helyzetekre (pl. dackorszak, hiszti stb.) gyermekük neveléséhez, mindezt az empátiára és az együttműködésre alapozva.

Erikáék elérhetőségei:

Honlap: www.ertsunkszot.hu

Facebook: www.facebook.com/Ertsunkszot

Végül, de nem utolsósorban

Pöttöm Shop

Subicz Erika szintén személyes indíttatásból kezdte vállalkozását. Két gyermekes anyukaként ő el elmondhatja magáról hozzám hasonlóan, hogy azzal foglalkozik, amit szeret, ami a hobbija. Nagyon szereti a gyerekeket, szeret velük foglalkozni, így nem volt kérdéses számára, hogy miután két gyerkőccel volt otthon gyesen milyen munkát is keressen. Tudta, hogy valami "sajátot" szeretne, amiben igazán kiélheti kreativitását, talpraesettségét és közben gyerekekkel is foglalkozhat. Így indult vállalkozása 2014. év elején. Hamarosan többet is megtudhattok róla és vállalkozásáról

Erika elérhetősége:

Webshop: http://www.pottomshop.hu/

Blog: http://pottomshop.blogspot.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/pottomshop.hu/

 


​​
 

 

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: