Jelmez ötletek Halloweenre | baniko műhelye

Jelmez ötletek Halloweenre

November 1-jén Halloween partira vagyunk hivatalosak. Az egész családnak be kell öltözni, s nekem egyelőre még ötletem sincs, hogy én pl. mit fogok felvenni. (A múlt héten bekukkantottam egy turiba, s láttam egy tégla színű hosszú ujjú felsőt kemény 990Ft-ért. Nem vettem meg, mert hosszú volt a sor, s igyekeznem kellett a gyerekekért az oviba, iskolába. Már bánom, mert jó alapja lett volna a jelmeznek.) Szabinak szerintem tökéletes lesz a farsangra varrt farkas jelmezem. Bogi is öltözhetne türdérkének vagy királykisasszonynak, de én valami újat, valami Halloweenre jellemzőt szeretnék. Valami boszisat, az illene rá - egyébként is nagy boszorkány a kisasszony. Mit lehet tenni, ha nincs ötlete az embernek? Felmegy a netre, s keresgél. Így bukkantam rá a Costume Express oldalra, ahol rengeteg inspirációt kaptam. Ezek a  jelmezek tetszettek:

62136ce Ősztündér

 

803879 Bájos tököcske - nagyon ötletes jelmez

 

804323 Cuki kis tök

 

És a boszi jelmezek:

38391 61966 70793a 70796 801457ce 805715Képek forrása: courtessy of costumeexpress

Nektek melyik tetszik?

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: