jelmezválasztás | Bakonyi Anikó | baniko műhelye

Hogyan válaszd ki a tökéletes farsangi jelmezt?

Az ovisok, és talán még az alsósok számára a farsang az egyik leginkább várt, közkedvelt esemény. Az óvodában egy egész hetet szoktak szentelni ennek a mulatságnak. Éppen ezért a jelmezválasztást sem lehet elhanyagolni, vond be gyermeked is a folyamatba. Íme néhány szempont, amit érdemes figyelembe venni a jelmez kiválasztásánál. Ezzel nemcsak a saját munkád, hanem az óvónénik munkáját is megkönnyíted.

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: