Judittoo - Irkafirka, a hordozható krétatábla | baniko műhelye

Judittoo - Irkafirka, a hordozható krétatábla

Az Irkafirka, egy hordozható krétatábla, ami bedobható a táskába, babakocsi-zsebbe, és előrántható a postán, étteremben, vonaton, vagy bárhol, ahol nyugodtan kellene várakoznia a gyerekeknek.

Egy külföldi mintadarabot látva jött az ötlet, hogy megpróbáljam a hazai viszonylatokra átültetni, „Judittoosítani”. Az Irkafirka tulajdonképpen egy puha, hajlékony táblácska, melynek alapanyaga úgy viselkedik, mint egy hagyományos, fekete, iskolai tábláé. Erre a felületre "igazi", hagyományos porkrétával tudnak írni, rajzolni a gyermekek, a műveiket pedig egy benedvesített szivaccsal le tudják törölni,  ki tudják javítani. A különbség az iskolai táblához képest mindössze csak annyi, hogy míg egy merev táblát nem lehet összetekerni, az Irkafirkával ez könnyedén megtehető. Így aztán végképp nem foglal el sok helyet, kihajtogatva is körülbelül 50cm x 30cm.​

Mindkét eszköz, a kréta és a mini szivacs is a szett része, ott lapul minden egyes Irkafirka belső zsebében.  Egyedivé azok a színes, mintás textilek teszik, melyekkel a fekete alapanyagot kombinálom. Nevesítve is kérhető!

Vidám színes Irkafirkák Judittootól

A felhasználásnak pedig csak a fantázia szab határokat. Ha kislányod van, rajzolhat babákat, vagy nagyobb lányok akár már ruhát is tervezhetnek az Irkafirkán. Ha pedig kisfiad van, simán lehet rá akár kisebb autópályát, benzinkutat, parkolót is rajzolni kedvenc matchboxuknak, hogy mást ne mondjak…

 

 

 

 

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: