Kellemes meglepetés | baniko műhelye

Kellemes meglepetés

Hétvégén összefutottam egy kedves ismerősömmel, aki csak úgy megkérdezte, hogy érdekelnének-e gombok, mert egy ismerőse kapta őket, de neki nincs rá szüksége. Természetesen igent mondtam, mert ki tudja, hogy milyen kincsekre lel bennük az ember. (Én egyébként is hajlamos vagyok rá, hogy ha már kinőttünk egy gyerekruhát, akkor levágjam a dísznek szánt szív alakú vagy egyéb cuki gombokat.) Szóval azt gondoltam, hogy kapok pár marék, használt gombot. De nem így történt! Beállított hozzám egy óriás zacskóval, amiben rengeteg kis doboz volt VADIÚJ gombokkal. Boldog, boldog, boldog. :-) Rögtön neki is estem, s kiválogattam közülük a kedvenceimet. Íme: gombokNem Barbie méretűek, de pl. karácsonyi dekoráció készítésekor nagyon hasznos kiegészítők lesznek. S még a tárolásukról sem kell gondoskodnom: gombok1Viszont, ha már gombokról van szó, megmutatom a saját készletemet is. :-)) Rögtön a barbie méretűekkel kezdem: barbie méretű gombokS itt vannak a közepes és nagy méretű gombjaim: Közepes méretű gombokNagy gombokHa Neked is vannak otthon gombjaid, de nem tudod, hogy a varráson kívül milyen módon használhatnád fel őket, nézz körül Pinterest oldalam Gombok c. tábláján, s inspirálódj!      

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: