Ken kötött sapkák | baniko műhelye

Ken kötött sapkák

Mostanában sokan keresnek meg azzal, hogy varrok-e Ken-nek is ruhákat. :-) Még tavaly tervbe vettem, ezért - kicsit öncélúan - Bogi kapott is egy modellt, azt hiszem a névnapjára. Sajnos azonban az idei évben nem jutott rá időm, de a 2013-as tervek között ismételten szerepel. Addig is vettem pasis fonalakat, s készítettem pár különböző fazonú sapit Ken számára. Szerintetek melyik lett a legjobb? Többször lebontottam, mert az elején elég lányosra sikerültek a sapik. Valószínűleg, mert ráhúztam Ken fülére. De talán ezek már elég fiúsak... Ti mit gondoltok?

Első modell: fülvédős barna cirmos sapi

Fülvédős Ken sapka sállal

Második modell: Kék pom-pomos cirmos sapka - sajnos a sálat még nem kötöttem meg hozzá.

Kék pom-pomos Ken sapka

Harmadik modell: Egyszínű, szürke bordás sapi - itt sem készült még el a sál.

Szürke Ken sapka

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: